top of page

Обявиха кога стартира Euronews и какво да очакваме

Вижте кои ще са лицата на медията

Euronews Bulgaria

От Euronews Bulgaria, клонът на европейския новинарски канал, обявиха на Facebook страницата си кога стартират. Обявената дата е 05 май.


Във FB страницата на канала се появиха и снимки на студиото. То изглежда почти същото като тези на останалите клонове на канала в други европейски държави. Сравнително голяма видео стена със стъклена маса пред нея. Възможно е да има и друг сет, но той досега не е показан.

Предаванията, които се споменават, са типичните за каналите на Euronews из цяла Европа. А именно „Добро утро, Европа“, „Euronews Сега“ и „Euronews Primetime“. Освен имената на предаванията, споделиха и кои ще са лицата ма медията. Част от екипа е от времето на ТВ Европа, а други са новодошли.


Марина Матева, доскоро водеща на ценралната емисия на БНТ, се присъедини към екипа на българския новинарски канал като водеща на Euronews Primetime. Анастасия Димитрова, която започва кариерата си като репортер и водещ в ТВ Европа, също ще е водеща на Primetime. Николай Лефеджиев пък ще бъде водещ на дневния новинарски блок Euronews Сега. Християна Димитрова също ще бъде част от екипа на дневния блок. Марина Стоименова и Надя Ганчева, доскорошните лица на NOVA, са съответно главен редактор и главен продуцент на Euronews Bulgaria.



84 преглеждания

Последни публикации

Виж всички

Акценти - праймтайм

• Пътят на честта, NOVA
• Игри на волята, NOVA
All Inclusive, NOVA
Маскираният певец, NOVA
Фермата, bTV
Гласът на България, bTV
Стани богат, bTV
Татковци, bTV
• Събота вечер с Митко Павлов, БНТ
• Последният печели, БНТ
 

Рейтинги

ОЧАКВАЙТЕ

СКОРО

bottom of page