top of page

Надпреварата между сутрешните блокове

„Тази сутрин“ и „Здравей, Българи“ вече ще започват по-рано - в 6:00

От 1 март сутрешните блокове на bTV и NOVA ще започват по-рано - точно в 6:00. bTV първи посочиха новия си час на излъчване, след като обявиха и новите си водещи. Златимир Йочев и Биляна Гавазова ще застанат на мястото на Антон Хекимян. След промените в „Тази сутрин“, от NOVA веднага реагираха, като промениха началния час на „Здравей, България“ от 6:30 на 6:00.


Екипът на „Тази сутрин“ ще изненада най-раннобудните си зрители с допълнителни рубрики и актуална информация от страната и света. В сутрешния блок на NOVA също се очакват промени във формата, но точно какви са ще разберем на 1 март.

Сутрешните новини на bTV ще бъдат водени от Виктория Готева и Денислав Борисов, които ще се сменят през седмица. По NOVA новините ще бъдат представяни от Лилия Мустакова, Василена Гръбчева и Методи Владимиров. И по двата канала сутрешните новини ще са на всеки кръгал час, а пък прогнозата за времето на всеки 30 минути.


Все още от БНТ не са съобщили за промяна на началния час на „Денят започва“, но те така или иначе започват в 6:00.


Сутрешното предаване на Bulgaria On Air, „България сутрин“, също ще има нов водещ. На 1 март в 7:00, Мирослав Димитров ще седне на мястото на Златимир Йочев и Гергана Венкова.

Мирослав Димитров

Припомняме, че досега „Тази сутрин“ беше с начален час 7:00, заради промени в програмата, породени от COVID пандемията. „Здравей, България“ пък започваше с 30 минути по-рано - в 6:30.

70 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Акценти - праймтайм

• Пътят на честта, NOVA
• Игри на волята, NOVA
All Inclusive, NOVA
Маскираният певец, NOVA
Фермата, bTV
Гласът на България, bTV
Стани богат, bTV
Татковци, bTV
• Събота вечер с Митко Павлов, БНТ
• Последният печели, БНТ
 

Рейтинги

ОЧАКВАЙТЕ

СКОРО

bottom of page