top of page

"Порталът" се отваря на 2 май по БНТ 1

Двама пътешественици във времето започват своето приключение навръх Великден, сериалът ще се излъчва в неделя вечер

Премиерата на най-новия български сериал "Порталът“ ще бъде на 2 май по БНТ 1. Приключенската драма е сред акцентите в празничната програма за Великден на обществената медия.


В момент, когато пътуването в пространството е затруднено, сюжетът ще предложи неочаквано приключение на зрителите от всички поколения, допълненo с много музика от 70-те години. Впечатляващ каст от талантливи актьори, криминален нюанс и поглед към миналото ни очаква в неделната БГ киновечер от 21.00 часа по БНТ 1.


В шест епизода ще проследим приключенията на двамата пътешественици във времето. Пред какви предизвикателства се изправят, как ги преодоляват и как се променя животът им, когато курсът на събитията от миналото сменя посоката си. Несбъднати любови, невъзможни връзки и много обрати и конфликти ще видим в тази заплетена и изключително интригуваща история.


В първия епизод ще видим криминалния психолог Крум Бонев (в ролята Велислав Павлов), чийто живот отдавна е влязъл в коловоза на времето. Всичко се преобръща, когато на вратата му се появява неканен гост от миналото – неговият отдавна изчезнал вуйчо доц. Димо Троянов, по прякор Джинигиби, който изглежда все така млад и непроменен. Оказва се, че съществува портал на времето! Крум попада 40 години назад в социалистическа България от 1979 г. Мястото, на което се озовава и животът, в който се връща, са изключително изненадващи и му коства сериозно усилие да оцелее в чуждата среда. Скоро си дава сметка, че е в точното време, когато би могъл да промени трагичната съдба на семейството си.

Реализацията на "Порталът“ е поверена на доказания екип на "Мирамар филм“, създатели на запомнящите се ленти "LOVE.NET” и "Вездесъщият“, а в актьорския състав влизат едни от най-успешните български актьори, както и талантливи нови лица. Във филма е и последната роля на обичаната актриса Татяна Лолова, написана специално за нея.


Гледайте премиерата на "Порталът“ на 2 май в ефира на БНТ 1. / ВСЯКА НЕДЕЛЯ /

12 преглеждания

Последни публикации

Виж всички

Акценти - праймтайм

• Пътят на честта, NOVA
• Игри на волята, NOVA
All Inclusive, NOVA
Маскираният певец, NOVA
Фермата, bTV
Гласът на България, bTV
Стани богат, bTV
Татковци, bTV
• Събота вечер с Митко Павлов, БНТ
• Последният печели, БНТ
 

Рейтинги

ОЧАКВАЙТЕ

СКОРО

bottom of page