top of page

Есенният сезон на NOVA - богат и разнообразен

Тази есен NOVA ще предложи най-амбициозната програма, предлагана в българския телевизионен ефир до момента.

Откраднат живот: Кръвни връзки
Новият сезон на Откраднат живот също е част от есенната програма на NOVA

Зрителите ще преживеят вълнуващи емоции с богатото съдържание, което медията ще представи в праймтайма си. Два български сериала, всеки от които с по четири епизода седмично, ще радват зрителите – премиерната драма „Пътят на честта“ и осмия сезон на медицинската драма „Откраднат живот: Кръвни връзки“. Към богатото си портфолио NOVA добавя и два световни формата за семейната аудитория – приключенското състезание „Игри на волята: България“ и грандиозния музикален спектакъл „Маскираният певец“.


Националният празник, 6 септември, неслучайно е избран за старт на телевизионното състезание „Игри на волята: България“. Световноизвестният риалити формат стъпи за първи път на българска земя през юли със снимки на 10 локации, разкриващи красотата на родното Черноморие и мистиката на Странджа планина. На финала на приключението един от тях ще грабне голямата награда от 200 000 лева. Предаването, с водещ Александра Сърчаджиева, ще се излъчва всеки понеделник от 20:00 ч. и от вторник до петък от 21:00 ч.


На 9 септември от 22:00 ч. стартира премиерният български сериал „Пътят на честта“. Поредицата е най-новото заглавие на NOVA, част от дългосрочния ангажимент на медийната компания да инвестира в родни филмови продукции. Новата телевизионна поредица проследява драматичната история на една силна жена, изправена пред предизвикателството да остане вярна на себе си.


След 7 успешни сезона и 334 завладяващи епизода, любимият български медицински сериал „Откраднат живот“ се завръща в ефира на NOVA от 10 септември с осмия пореден сезон „Кръвни връзки“. Поредицата ще се излъчва всяка седмица от вторник до петък в познатия за феновете на сериала час - 20:00. Голямата изненада на продукцията е завръщането на двама обичани герои  – д-р Василев (Алек Алексиев) и д-р Генадиев (Димо Алексиев).


Акцент в програмата ще бъде хитовият световен формат „Маскираният певец“. Началото на мистериозното музикално шоу ще бъде дадено на 14 септември от 20:00 ч. Известни българи ще приемат предизвикателството да живеят скрити зад маски в продължение на три месеца.


Та ето и как ще изглежда праймтаймът на NOVA от 9 септември:

Понеделник 19:00 Новините на NOVA

20:00 "Игри на волята" 22:00 "Пътят на честта" 23:00 Новините на NOVA

Вторник - четвъртък 19:00 Новините на NOVA

20:00 "Откраднат живот" 21:00 "Игри на волята" 22:00 "Пътят на честта" 23:00 Новините на NOVA


Петък 19:00 Новините на NOVA

20:00 "Откраднат живот" 21:00 "Игри на волята" 22:00 "Съдби на кръстопът" 23:00 Новините на NOVA

Събота 19:00 Новините на NOVA

20:00 "Маскираният певец" 22:00 Филм

Неделя 19:00 Новините на NOVA

20:00 Филм 22:00 Филм

5 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Акценти - праймтайм

• Пътят на честта, NOVA
• Игри на волята, NOVA
All Inclusive, NOVA
Маскираният певец, NOVA
Фермата, bTV
Гласът на България, bTV
Стани богат, bTV
Татковци, bTV
• Събота вечер с Митко Павлов, БНТ
• Последният печели, БНТ
 

Рейтинги

ОЧАКВАЙТЕ

СКОРО

bottom of page